Dag 7 15 juni

15 juni 2026 - Inch Beach, Ierland

Vanmorgen eerst ons eigen ontbijt bij elkaar gescharreld  op gemak om 11uur vertrokken.

Eerst naar het punt waar vroeger schapen en  vanalles naar een verlaten eiland werd gebracht.

Mooi aan een steile klif daarna klein stukje terug naar wat prehistorische restanten van de ijzertijd

3200 voor Christus uitleg van een vrijwilliger gehad .

We draaien dan weer om en vervolgens de kustroute netjes met de kudde mee clockwise

Het is vandaag wel al vroeg heel druk met bussen en dat voor een maandag.

Sleadhead drive wordt als de mooiste aangeduid

En stelt niet teleur alhoewel we kwa rijden en uitzichten de eerste dagen misschien mooier vonden

Een aantal films hebben hier ook hun roots zoals Star Wars

We zien in de verte wat vogels misschien puffins?

Dus we gaan op avontuur de auto op een parkeerplaats aan een strandje en de bene aan het werk ieder ons tempo.

Prachtige route met prachtige uitzichten en uiteindelijk geen puffins maar  moe en voldaan de auto in. Prachtige wegen naar Dingle daar even wat late lunch om drie uur. Wat rond gescharreld en intussen een hotel/kroeg geboekt een half uur verder die Frank al een tijdje in favorieten van booking had.

Via een wolkendek op Mount Brandon dalen we af naar de andere kant  van het schiereiland en zien we de zon weer

Na een half uur links naar strand gereden wat zo uit een film.komt zand golven zon drie mensen

Er liggen gigantische krabben op het strand na wat lopen en doezelen toch maar rijden naar ons  hotel aan de andere kant van de berg deze keer geen wolken

We worden vriendelijk ontvangen door de barman (dat zien wel eens anders...)

Barman is een soort Nationale mopperkont schijnt

Kamer en alles is kei netjes dus douchen en klein drankje aan de bar en gebakken pony?

1. Nicole Hanssen:
    15 juni 2026
    Klinkt als een heerlijke dag
  2. Bert Timmers:
    16 juni 2026
    Mooie reis hoor! Zo te lezen genieten jullie volop!
  3. Manuela:
    16 juni 2026
    Hé Bert leuk dat je ook mee leest 😁
    Ja het is echt geweldig hier ♥️🥰